Slide background

12,315 sq. ft. of pre let speculative office space is provided in this six-storey landmark office building incorporating sustainable design for construction and use. The building is located in the recently developed 16 acre New England Quarter site adjacent to Brighton Railway Station which also includes; a new 150,000 sq. ft. Bellerby's Language College, a 45,000 sq. ft. Sainsbury's Store plus other retail units, a new Jury's Inn Hotel and over 440 residential units

Slide background

Built to the extents of this narrowing and curved site between the road and the greenway two storeys lower it forms the head of the Site G redevelopment

Slide background

Carefully balanced features and materials to office elevations with larch, zinc and Envirowall through colour render

Slide background

Brise Solei to windows and south facing balconies for light, ventilation and solar control. Top floor is inset with an over sailing canopy roof to deck terraces with views across Brighton

Slide background
Slide background

Carefully integrated detailing ensuring proper fit of adjacent materials and features

Slide background

Barn conversion in Sussex countryside to offices for national retail property company

Slide background

Retained and exposed oak and timber framing to Barn and adjoining buildings sensitively converted with high level glass partitions above walls, providing sub division whilst maintaining integrity of original structures

Slide background

Glass used in existing retained framing to allow light an open feel to office interior

Slide background

Interior mezzanine levels in barn conversion fit in between truss roof structures

Slide background

Interior project to transform barn refurbishment to contemporary office space.
Exposed and expressed details to steel mezzanine, independent frame structure

Slide background

Part of the Newcastle Business Park built on the site of the former Armstrong Vickers tank works and stepping down to the River Tyne where these terraced business units are sited and the riverside walkway opens out into a landscaped boardwalk

Slide background

430,000 sq. ft. office planned in various buildings divisible both vertically and horizontally to provide varying suite sizes together with individual units and a headquarters building for AA Insurance

Slide background

Brighton Conservation and Design Award: Conversion and extension to create 4,500 sq. ft. of office and studio space, involving the restoration and additions to a Regency house and mews with the formation of a central link studio atrium with exposed steel frame

Slide background

Design studio in landscaped village setting
timber framed and finished with recycled cladding

Slide background

Walled garden to WCEC Studio with mirror pond, planted, decked and terrace areas. Landscaping by WCEC

Slide background

Offices and gardens to WCEC Studio 2
Ponds, beds and paving integrated into flowing natural and geometric design

Slide background

Old Grammar School, Marylebone Road, London. Interior design for this conversion to offices and new build scheme for a national property company

Slide background

Marble flooring and wall cladding carefully
integrating lighting and ceiling features

Slide background

Interiors for the refurbishment of a Victorian school house and adjoining new office buildings

Slide background

Old Grammar School, London. Conversion to offices including
interiors with frameless glass partitions to offices and meeting rooms

Slide background

Major wharf side office building on the Isle of Dogs
following a competition win. Buildings are set around
an glazed roofed open court with a podium design
over multi storey basement parking

Refurbishment and conversion of a Regency Grade II Listed, former dock masters house, into residential apartments, integrated into a dock and riverside housing scheme, whilst retaining its individuality and integrity

Slide background

A mix of open plan and cellular spaces with flowing
circulation spaces allow this conversion from office
to music and media facility

Slide background

Glazed screens and doors to office and meeting suites in this music and film facility

Slide background

To ensure an open feel in this refurbishment of a deep plan floor space, glazed partitions and careful circulation planning are utilised www.harrisgrant.com

Slide background

Two storey office building as part of an industrial complex. Designed to reflect the
aesthetic of this industrial facility

Redevelopment of 25 acre site to create largest Dairy in Europe. Integrated design for
production process from raw material to product sales, administration and distribution

Slide background

Large scale redevelopment, providing industrial units and office facilities. Careful attention to all
aspects of design, including feature rainwater hoppers matching profiled cladding and careful
setting out of plant and equipment

Slide background

Small business units simply detailed and arranged to maximum the site coverage, providing an efficient layout

Slide background

Redevelopment of this industrial site formerly part of a railway works into
multiple business units for flexible small and starter companies and investment